Doorgaan naar content

Changelog

29 Apr 2024

Projectupdate notificaties

In deze release hebben we enkele belangrijke verbeteringen doorgevoerd en een probleem opgelost dat impact had op de communicatie met onze sponsoren. Hieronder vind je een overzicht van de wijzigingen:

Verbeteringen:

  • Projectmedewerkers detailscherm: Het detailscherm van de projectmedewerkers is aangepast en geoptimaliseerd. Nu is alle belangrijke informatie direct en overzichtelijk beschikbaar, wat de gebruikservaring voor onze sponsoren verbetert.

Fixes:

  • Push notificaties voor project updates: Dankzij een waardevolle tip van Hanneke Bloem van Stichting Sadiki, hebben we een probleem ontdekt waarbij er geen push notificaties werden verstuurd bij het updaten van projecten. Dit is nu opgelost. Voortaan ontvangen alle sponsoren die betrokken zijn bij het betreffende project een notificatie wanneer er updates zijn.

  • Notificatie controle scherm: Er is een nieuw scherm ge├»ntroduceerd waarop bekeken kan worden welke notificaties vanaf ons platform zijn verstuurd. Dit zorgt voor meer transparantie en controle over de communicatie.