Doorgaan naar content

Investeer in de toekomst

Als ondernemer weet u hoe belangrijk goed opgeleide professionals zijn. Deze gemotiveerde jongeren uit ontwikkelingslanden willen hun studie voortzetten, maar hebben uw financiële steun nodig. Ze hebben de wil en het talent; nu hebben ze uw hulp nodig.

Ontwikkel wereldwijd talent

Geef jonge talenten uit ontwikkelingslanden de kans om hun potentieel te realiseren en bij te dragen aan de globale economie.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo)

Versterk uw rol in maatschappelijk verantwoord ondernemen door te investeren in de toekomst van gemotiveerde jongeren.

Verminder armoede

Investeer in onderwijs en help studenten om de cyclus van armoede te doorbreken en een betere toekomst op te bouwen.

Financieel aantrekkelijk

Profiteer van fiscale voordelen door uw donatie als marketingkosten af te trekken. Dit maakt uw investering in de toekomst financieel aantrekkelijk.

Bevorder duurzame groei

Ondersteun de volgende generatie leiders die zullen bijdragen aan duurzame economische ontwikkeling in hun thuislanden.

Positieve zichtbaarheid

Inspirerende betrokkenheid: Ondersteun onderwijs en jongeren, en toon uw betrokkenheid aan de buitenwereld en uw medewerkers.

Zij willen graag studeren

Onderstaande jongeren hebben hun middelbare school met succes afgerond en zijn klaar voor de volgende fase. Dit is alleen mogelijk indien er voldoende financiële steun komt om hen te helpen.

Studie Economie

Dancan Otieno

11 juni 2004, Kenia

€0 van €4.562 opgehaald (0%)

"Mijn droom is om de studie economie te volgen en een verschil te maken in het leven. Hiermee kan ik mijn doel bereiken en mijn gemeenschap helpen."
Bekijk details

Deel met andere ondernemers

Van kansarm naar advocaat: Ben’s verhaal

Ontmoet Ben, net afgestudeerd als advocaat, mede dankzij de financiële ondersteuning van een ondernemer uit Nederland. Ben groeide op zonder veel kansen, maar dankzij de opvang en ondersteuning van een lokaal project kon hij zijn dromen najagen. Nu geeft hij pro-bono terug aan de maatschappij en helpt hij anderen hun weg te vinden. Bekijk zijn inspirerende verhaal in de video hieronder.

Ben's story

Blijf op de hoogte met de Nofam-app

Als bedrijf dat een student steunt, wilt u natuurlijk op de hoogte blijven van hun voortgang en prestaties. Met de Nofam-app kunt u en uw collega's eenvoudig de nieuwste updates en verhalen van de student volgen. Zo blijft u altijd betrokken en geïnformeerd over de positieve verandering die u mogelijk maakt.

Contact voor maatwerk

Door uw contactgegevens achter te laten, nemen wij contact met u op om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Samen kunnen we ervoor zorgen dat Dancan zijn studie kan vervolgen en bijdragen aan een betere toekomst voor hem en zijn gemeenschap.